Mașina discobol – Cum arată un Mitsubishi îmbrăcat în 65.000 de oglinzi?

Autor: Elena Luchian 13 ian. 2020 Știri auto

Job-ul la un service auto este plictisitor? Nu și dacă ești mecanic în Rusia, acolo unde, printre sarcinile de serviciu poți primi misiunea de a lipi 65.000 de oglinzi pe o mașină.

Galerie foto

Este misiunea dusă la bun sfârșit de cei de la Garage54. Mașina aleasă a fost un Mitsubishi Eclipse. Trei luni de zile a durat operațiunea, realizată manual de o echipă alcătuită din nu mai puțin de 14 oameni. Ei au tăiat bucăți de dimensiuni identice, pe care le-au lipit apoi pe caroseria vehiculului.

La final, mașina a devenit un discobol pe roți. Cel mai probabil, scopul ei este unul de promovare al vreunui club de noapte, pentru că, pe lateral, au fost lipite stickere “Mamadisco”. Mitsubishi cu oglinzi are și jante tip JDM, o mașină de fum improvizată la bord și stopuri LED cu nouă culori.

Mașina nu ar trebui să iasă în trafic, pentru că, purtând 65.000 de oglinzi, se poate transforma într-un pericol public, mai ales într-o zi însorită. Dar curajoșii de la Garage54 au plimbat-o deja pe străzile din Novosibirsk.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Garage54



Comentarii
Inchide