Maşina făcută faimoasă de filmul „Înapoi în viitor” va fi produsă din nou – GALERIE FOTO + VIDEO

Autor: Marius Vișan 19 feb. 2016 Știri auto

Datorită unui amendament adoptat recent de legislaţia americană s-a stabilit că acum este legal pentru compania care a cumpărat toate piesele şi părţile vechi mărcii DeLorean să înceapă asamblarea lor pentru a produce modelul DMC-12. Toate astea se vor întampla începând de anului viitor, informează Jalopnik.com.

Zvonul care se referea la reînceperea producţiei mărcii DeLorean a apărut încă din anul 2008, însă abia acum, datorită noii legi care permite producătorilor de maşini în volume mici, ce sunt specializate pe crearea de replici ale modelelor de maşini mai vechi de 25 de ani, vor putea să înceapă producţia fără a fi obligate să respecte aceleaşi standarde ca maşinile noi.

 

 

În acest context Motor Company DeLorean din Texas a cumparat componentele auto de la fosta companie DeLorean, încă din 1997. Ei spun că au suficiente piese pentru producerea a aproximativ 300 automobile, dar ceea ce ne face să ne întrebăm este dacă respectivele maşini mai pot fi încadrate la categoria replici, dacă acestea sunt construite cu aceleaşi componente ca şi cele originale. 

Pe de altă parte, DeLorean Motor Company face eforturi pentru a identifica un furnizor de motoare şi alte părţi care sunt necesare pentru ca producţia să înceapă anul viitor. Se aşteaptă că preţul noilor DMC-12 vor fi în jurul sumei de 100.000 de dolari.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide