Mașina la care visează toți familiștii. Acesta este noul Volkswagen Arteon Shooting Brake

Autor: Elena Luchian 18 iun. 2020 MASINI NOI

Noul Volkswagen Arteon Shooting Brake ar fi trebuit să rămână secret până pe 24 iunie, data programată pentru prezentarea oficială. Un site din China însă, a dezvăluit modelul.

GALERIE FOTO

Astfel se explică și calitatea inferioară a fotografiilor publicate de chinezi. Imaginile sunt suficiente însă, pentru ca fanii să-și dea seama cum arată mașina. Noul Volkswagen Arteon Shooting Brake este primul din gama  Arteon, care era, până acum, reprezentatată exclusiv de sedanul cu alură de coupe cu patru uși.

Mașina, dezvăluită de Autohome din China, prezintă o parte frontală agresivă, similară sedanului, cu o grilă cu lamele orizontale flancată de farurile cu tehnologie LED.

Este, în mare, aceeași mașină până la montantul central. Evident, profilul și partea posterioară sunt total diferite față de ceea ce știm de la Arteon. Din profil, se pot observa protecțiile din plastic de pe aripi. Din spate, se remarcă lunetă extrem de îngustă și de înclinată, dar și evacuările cromate și barele tot cu finisaj cromat, care străbat ușa portbagajului și bara spate.

Așa cum putem observa din imagini, noul Vollkswagen Arteon Shooting Brake are și o gardă la sol mai mare, ceea ce face modelul să semene cu versiunile Alltrack de la Volkswagen.

Noul Volkswagen Arteon Shooting Brake în cifre

Conform informațiilor oferite de chinezi, Shooting Brake-ul are proporții similare cu cele ale sedanului. Este la fel de înalt și la fel de lat, dar este cu 4 milimetri mai lung, ajungând la 4.869 milimetri. Un acoperiș panoramic și jante mari de 18 și 19 inci vor fi disponibile opțional.

În China, Arteon va păstra motorul turbo de 2.0 litri pe benzină, în două versiuni de putere disponibile acolo, cu 190 și 220 de cai putere. Ambele versiuni vor veni în compania unei transmisii automate DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Modelul va fi disponibil și cu tracțiune integrașă 4MOTION.

Ce motorizări vor fi disponibile pentru clienții europeni vom afla pe 24 iunie, data prezentării oficiale a modelului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide