Mașină filmată pe contrasens pe autostrada A3

Autor: Elena Luchian 28 iul. 2021 Știri auto

O mașină a fost filmată în timp ce rula pe contrasens pe autostrada A3. Polițiștii din județul Cluj îl caută pe șoferul care i-a pus pe ceilalți participanți la trafic în pericol.

GALERIE FOTO

Șoferul care a încurcat semnele de circulație și sensurile a mers în direcția greșită pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania. Incidentul a avut loc marți, 27 iulie, în Nădășelu, județul Cluj.

Poliția din Cluj s-a autosesizat după apariția imaginilor în spațiul online. „În urma imaginilor apărute în spațiul public referitoare la un autoturism care circula pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate verificări în vederea identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale față de acesta”, anunță IPJ Cluj.

Mașina din imagini, care se deplasează pe contrasens, este un Volkswagen Golf înmatriculat în Satu Mare. Șoferul a greșit la sensul giratoriu care apare în plan îndepărtat în imagini. Filmarea începe în momentul în care șoferul face o manevră surprinzătoare pentru a evita o mașină care circulă regulamentar. Acesta alege să se urce cu roțile din dreapta pe o bordură.

Autoritățile îl caută acum pe șofer.

Mașină pe contrasens pe A3, zeci de șoferi mergând în direcția greșită pe A2

Imaginile apar la o săptămână după ce o filmare publicată pe Facebook a arătat zeci de șoferi mergând pe contrasens pe Autostrada Soarelui. Conducătorii auto încercau să evite un presupus blocaj. Au întors pentru a încerca altă rută, manevră complet interzisă pe autostradă.

Zilele trecute, reprezentanții Poliției au anunțat că cei ma mulți dintre contravenienți au fost identificați și au rămas deja fără permis. În total, 43 de conducători auto apar în filmare mergând în direcția greșită. La un moment dat, în imagini, se poate observa cum o mașină întoarce chiar în fața șoferului are a surprins imaginile.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide