Mașina folosită ca armă. Reglare de conturi la Brăila – VIDEO

Autor: Marius Vișan 16 sept. 2021 Știri auto

Sindicatul Europol a publicat un clip video șocant. Acesta surprinde momentul în care un șofer din Brăila îl lovește intenționat cu mașină pe un tânăr aflat pe marginea șoselei. Victima l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului.

Pe filmare se observă cum tânărul, în vârstă de 29 de ani, stă în afară părții carosabile. După câteva secunde un autoturism îl spulberă.

Potrivit Poliției, șoferul, în vârstă de 36 de ani, nu a consumat băuturi alcoolice. Acesta ar fi vrut să se răzbune pe cel care, cu puțin timp înainte, l-a agresat pe fratele său.

Atât tânărul înjunghiat, cât și cel lovit cu mașină, au fost transportați la spital. Șoferul suspectat că a intrat intenționat cu mașină în tânărul de 29 de ani se află la audieri.

VIDEO

 

Imagini șocante filmate pe un drum din Brăila

”Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte la Brăila

Dacă ai mașină și ești din Brăila, atunci poți da peste oricine în amiază mare. Se aplică legea junglei pe șoselele din România unde fiecare își face propria lege pentru că legislația e destul de permisivă, iar în cele mai multe cazuri sunt cercetați în stare de libertate.

S-a întâmplat chiar azi (15 septembrie n.r.), iar imaginile video vorbesc de la sine și surprind momentul în care un bărbat îl lovește intenționat cu mașină pe un tânăr aflat pe marginea șoselei. Victima l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului. Putem observă cum tânărul stă în afară părții carosabile, pe marginea străzii, moment în care, deși încearcă să se ferească, autoturismul îl spulberă fără a putea reacționa.

Șoferul a întrat intenționat în acel tânăr pentru că a vrut să se răzbune pe el, după ce cu puțîn timp înainte, îl agresase pe fratele sau în apropierea unei frizerii. Atât cel înjunghiat, cât și cel lovit cu mașînă, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sindicatul Europol / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide