Mașina unui fotbalist celebru, confiscată de poliție. A fost prins fără asigurare!

Autor: David Andrei 10 dec. 2020 Știri auto

Mașina de sute de mii de euro a unui fotbalist celebru a fost confiscată de poliție și ar putea ajunge la casat. Este o procedură obișnuită în cazul șoferilor prinși circulând fără o asigurare validă în Marea Britanie.

GALERIE FOTO

Jucătorul de la Manchester City, Benjamin Mendy, a achiziționat un Lamborghini Aventador SVJ în Franța și și-a dus mașina în Anglia, acolo unde joacă. Dar a uitat un amănunt important: să încheie o poliță de asigurare.

La începutul lunii noiembrie, Mendy a fost oprit de poliție. Oamenii legii au verificat mașina starului lui City în baza de date și au observat că nu este asigurată. Mai mult, aceștia au descoperit că permisul internaționalului francez era expirat.

Francezul a plecat pe jos după întâlnirea cu poliția. Mașina lui a fost preluată cu platforma, transportată și depozitată într-un spațiu rezervat autoturismelor confiscate de poliție. Fotbalistul face acum demersuri pentru a-și recupera mașina. Dacă depășește termenul limită, de 14 zile, supercarul lui va fi casat sau scos la licitație.

Publicația britanică The Sun susține că, pe 4 decembrie, la mai bine de 20 de zile de la confiscarea mașinii, fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu a reușise încă să o recupereze. Ca să-și ia mașina Aventador-ul SVJ înapoi, Mendy trebuie să încheie o poliță de asigurare pe care să o prezinte autorităților, împreună cu dovada plății amenzii.

Mendy s-a afișat cu supercarul său în vara trecută la Cannes. Imaginile surprinse atunci au apărut pe canalul de YouTube G-E Supercars.

Un Lamborghini Aventador SVJ ca al fotbalistului francez a ajuns în România

Transferat în 2017 de la AS Monaco la Manchester City, Mendy are un contract pe 5 ani cu clubul britanic. Francezul câștigă 90.000 de lire sterline pe săptămână, așa că asigurarea pentru un Lamborghini Aventador SVJ reprezintă o sumă nesemnificativă.

900 de astfel de mașini au fost construite de compania cu sediul la Sant’Agata Bolognese. Una dintre ele a ajuns în România și este acum de vânzare pe autovit.ro. Cel care o vinde este milionarul român Cezar Negoiță.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide