A intrat cu mașina într-o casă și a fugit de la locul accidentului

Autor: Promotor 13 oct. 2020 Știri auto

Un șofer de Tesla Model 3 a intrat cu mașina într-o casă și a fugit de la locul accidentului. Bărbatul credea că este încă urmărit de poliție. Oamenii legii renunțaseră să mai gonească după el.

GALERIE FOTO

Șoferul fusese dat în urmărire de poliție. Mai multe echipaje porniseră pe urmele sale, dar acestea s-au retras pe parcurs. La scurt timp după ce a fost lăsat în pace de oamenii legii, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în plin în ușa garajului unei case din Covina, California, în apropiere de Los Angeles.

Atât garajul, cât și casa au fost serios avariate în urma impactului. Proprietarul locuinței se afla în sufragerie în momentul accidentului și se uita la televizor. Nici acesta, nici celelalte persoane aflate în casă nu au fost rănite.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Șoferul de Tesla Model 3 a fugit pe jos de la locul accidentului, abandonându-și acolo pasagerul. Cel aflat pe locul din dreapta a rămas încarcerat. Acesta a fost scos din mașina electrică de echipaje specializate și transportat la spital cu răni minore.

Șoferul care a fugit de la locul accidentului nici măcar nu și-a dat seama că nu mai este urmărit

Poliția încercase să oprească mașina pe autostradă. Acesta a ignorant semnalele oamenilor legii și a continuat să ruleze cu viteză. Mai multe echipaje de poliție au pornit pe urmele sale. Acestea ar fi renunțat pentru că au considerat că urmărirea îi pune în pericol pe ceilalți participanți la trafic.

Șoferul de Tesla nici nu a realizat că nu mai este urmărit și a încercat în continuare să scape. A ieșit de pe autostradă și, jumătate de milă mai târziu, a intrat în plin în locuința pe care a avariat-o serios.

Mașina a fost ridicată de la locul accidentului abia a doua zi. Autoritățile californiene îl caută în continuare pe șoferul fugar.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide