Urmărire ca în filme. Șeful Poliției Metrou a încercat să fugă după ce a fost prins băut la volan

Autor: David Andrei 31 iul. 2020 Știri auto
Urmărire ca în filme. Șeful Poliției Metrou a încercat să fugă după ce a fost prins băut la volan

Șeful Poliției Metrou, Emanuel Marin Nica, a fost prins băut la volan. După ce a fost sancționat, bărbatul s-a urcat iar la volan. Polițiștii rutieri au încercat să-l oprească. După o urmărire ca în filme, Nica ș-a abandonat mașina și a încercat să fugă sărind un gard.

Șeful Poliției Metrou din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGMPB), Emannuel Marin Nica, a fost tras pe dreapta de către polițiștii de la Brigada Rutieră. Testul cu alcooltestul a arătat o concentrație de alcool de 0,09 mg/l acool pur în aerul expirat. Oamenii legii i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile și i-au aplicat o amendă. După sancționare, bărbatul în vârstă de 49 de ani s-a urcat din nou la volan și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie Gândul.ro.

Polițiștii au pornit în urmărirea sa. În cele din urmă, Emanuel Marin Nica și-a abandonat autoturismul în zona Parcului Carol din Sectorul 4 al Capitalei. Acesta a încercat să scape de polițiștii care îl urmăreau sărind un gard. Colegii săi de la Brigada Rutieră l-au prins în cele din urmă. Nica a fost dus la o subunitate de poliție. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În momentul incidentului, Nica se afla în timpul liber. La această oră, acesta se află în concediu de odihnă.

Prins acum băut la volan, șeful Poliției Metrou are antecedente de ordin penal

După ce Emanuel Marin Nica a fost prins băut la volan, Poliția Capitalei a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care a avut loc acest incident.

Emanuel Marin Nica este fost șef al IPJ Ilfov. Acesta a fost concediat în urma anchetei privind moartea unei studentei japoneze Yurka Masuno în Corbeanca în anul 2012. În 2013, s-a dispus cercetarea sa disciplinară de către Consiliul Superior de Disciplină al Poliției Române.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mihai Pop



Comentarii
Inchide