Cum a ajuns să arate mașina lui Selly? Mercedes-ul vlogger-ului este de nerecunoscut!

Autor: Promotor 27 oct. 2020 Știri auto

Mercedes-ul lui Selly a devenit celebru în mediul online după ce tânărul vlogger cu aproape trei milioane de următoritori pe YouTube a fost implicat într-un accident. Cum a ajuns să arate acum mașina?

GALERIE FOTO

Selly și-a achiziționat, la scurt timp după ce și-a luat permisul, un Mercedes-Benz CLS de culoare neagră. Acum mașina lui este Nardo Grey și are jante de 20 de inci cu finisaj negru lucios. Aproape toate elementele cu aspect cromat sunt acum negre, inclusiv logo-ul sub formă de stea în trei colțuri din spate, pentru a contrasta cu nuanța de gri. A dispărut de pe capacul portbagajului și indicativul modelului, CLS 450.

Coupe-ul cu patru uși a scăpat, cu această ocazie, și de câteva deformări care apăruseră pe o portieră, în urma unor lovituri superficiale.

Când a fost anunțat că mașina lui este gata, Selly a venit cu emoții la atelier. Vlogger-ul a țipat de bucurie când a văzut-o. “E rachetă! E exact cum mă așteptam să fie! E fix culoarea pe care mi-o doream eu! Nu-mi vine să cred că e mașina mea. Cât sunt de fericit!”, a fost primele sale cuvinte.

Odată plecat din service, Selly s-a dat jos din mașină la semafor, ca să o vadă la lumină naturală.

Cât timp mașina a fost în service-ul specializat, Selly a fost nevoit să conducă alte vehicule. Acesta a avut un smart fortwo și a testat Tesla Model 3 și Model Y Performance. Dar a revenit cu nerăbdare la volanul CLS-ului său.

Mercedes-Benz CLS 450 are 367 de cai putere, plus 22 asigurați de sistemul EQ Boost. 115 lei pe an plătește Selly impozitul la mașină.

Mercedes-ul lui Selly, celebru în online

Mercedes-ul lui Selly este celebru în mediul online. La scurt timp de la achiziționarea mașinii, vlogger-ul a fost implicat într-un accident.

Anul acesta, Selly a făcut o glumă spunând că a vândut mașina și că și-a luat o Dacie 1300, modificată de un alt licean, Mihnea Dinică.

O altă farsă marca Selly a fost cea în care a înscenat un alt accident.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide