Ce mașină i-a cumpărat Simona Halep tatălui ei? 300.000 de euro a dat pe ea!

Autor: Elena Luchian 14 sept. 2020 Știri auto

Simona Halep i-a cumpărat tatălui ei o mașină pe care a plătit 300.000 de euro. Stere Halep conduce de acum un Bentley Flying Spur.

GALERIE FOTO

Este vorba despre o mașină cu motor W12 de 6.0 litri, care dezvoltă 626 cai putere și un cuplu de 900 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și opt rapoarte. De 3,8 secunde are nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, în drumul său spre viteza maxima de 333 km/h.

Modelul de lux este echipat cu primul display rotativ din industrie. Este un ecran de 12,3 inci, care afișează trei spații digitale personalizabile.

În România, cea de-a treia generație Bentley Flying Spur are un preț de pornire de 228.699 euro fără TVA.

Simona Halep, fost număr 1 mondial la tenis, dar pe ce loc e la condus?

În urmă cu șapte ani, Simona povestea că nu i-a fost ușor să-și ia permisul de conducere. Cu gândul la competițiile de tenis, fără timp să învețe, românca a picat examenul de două ori. Proba teoretică a fost cea care i-a dat mari bătăi de cap. În 2012, Halep a reușit să devină șoferiță.

De atunci, jucătoarea de tenis își alege numai super mașini. Numărul 2 în clasamentul WTA este fan al modelelor cu mulți cai putere. Așa se explică faptul că în garajul ei au ajuns, de-a lungul anilor, un Porsche Panamera, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche 718 Boxter GTS, un Range Rover, un Mercedes-AMG SL 63 Cabrio, un Mercedes-Benz GLE 450 AMG și un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC. Anul trecut, printre modelele premium și-a făcut loc și un off-roader. Este vorba despre un Mercedes-AMG G 63.

Simona își reînnoiește constant flota de lux cu mașini câștigate la concursuri, oferite de sponsori sau achiziționate în țară.

Românca își permite aproape orice mașină după ce a câștigat peste 36 de milioane de dolari pe terenul de tenis.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide