Mașina unui sportiv român a fost incendiată. Totul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere

Autor: ProMotor 04 iul. 2021 Știri auto

Mașina unui sportiv român a fost incendiată într-o localitate din județul Timiș. O cameră de supraveghere a surprins momentul, iar suspectul se poate vedea clar în imagini.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 04:00, în fața unui restaurant din localitatea timișeană Giarmata din județul Timiș, scrie Pressalert.ro. Mașina incendiată este a unui luptător MMA din Timișoara, Alin Văcăreanu.

În înregistrarea publicată se poate observa cum un alt autoturism oprește în fața localului. Din el coboară un bărbat, care poartă un hanorac cu glugă și mască pe față. Acesta aleargă către mașina parcată și stropește partea stângă a acesteia, capota și capacul portbagajului cu un lichid inflamabil. Între timp, complicele său întoarce mașina cu care veniseră cei doi.

Câteva secunde mai târziu, bărbatul mascat dă îi dă foc mașinii parcate. Aceasta se aprinde ca o torță. Bărbatul se urcă în autoturismul cu care venise. Mașina dispare rapid.

Proprietarul și mai mulți prieteni au încercat să stingă mașina incendiată

Mai mulți bărbați, printre care și proprietarul mașinii, au ieșit din localul aflat în imediata apropiere. De la distanță, aceștia au îndreptat un extinctor către mașina incendiată, încercând să reducă pagubele. Flăcări mari și un fum gros ieșeau însă, din vehiculul care avea alarma pornită. La un moment dat, unul dintre bărbați a adus un stingător, dar efortul său a fost inutil.

La fața locului au ajuns un echipaj de pompieri și un echipaj de poliție, alertați de proprietarul mașinii care ardea. Pompierii au reușit să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă la clădirile din jur. Potrivit Inspectoratului Județean Poliție Timiș, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere și îi caută pe suspecți.

Presa locală vorbește despre o reglare de conturi în stil mafiot și amintește despre uciderea omului de afaceri Ioan Crișan prin detonarea unei bombe care se afla la bordul autoturismului marca Mercedes pe care îl conducea.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide