Cinci mașini au ars complet într-o parcare din Galați. Focul a fost pus intenționat – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 oct. 2021 Știri auto
Cinci mașini au ars complet într-o parcare din Galați. Focul a fost pus intenționat – VIDEO

Pompierii au stabilit că incendiul din noaptea de marţi spre miercuri care a cuprins cinci maşini dintr-o parcare din Galaţi a fost provocat intenţionat. Ancheta a fost preluată de Poliţie.

Incendiul a izbucnit într-o parcare de pe strada Brăilei din Galaţi. Cinci maşini parcate au fost cuprinse de foc, din senin, iar flăcările erau atât de mari, încât alimentate de vânt, riscau să producă pagube şi la blocul din imediata apropiere.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale

Autospecialele de pompieri au avut nevoie să încarce apă de mai multe ori dată fiind amploarea incendiului. Când pompierii au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă la patru maşini cu pericol de propagare la altele.

VIDEO

Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, fiind afectată şi o a cincea maşină în proportie de 70 la sută prin radiaţie termică”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, colonel Eugen Chiriţă.

După ce au stins flăcările, pompierii au stabilit şi cauza. Cineva a dat foc intenţionat uneia dintre maşini iar flăcările s-au propagat la celelalte. â

Poliţiştii urmează să stabilească cine a provocat incendiul dar şi ce a determinat acest gest extrem

„Din primele cercetări cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată, folosirea cu intenţie a sursei de aprindere şi a combustibilului pentru a genera incendiul”, a mai declarat col. Eugen Chiriţă.

Surse din cadrul anchetei susţin că focul ar fi fost pus în spatele uneia dintre maşini, la rezervor, iar de acolo combustibilul s-a scurs către celelalte maşini care au fost cuprinse rapid de foc, transmite News.ro.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Galati


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide