Mașini clasice, ca noi, descoperite într-un depozit. Colecția poate valora milioane de dolari – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 02 oct. 2023 Știri auto

Mulți pasionați probabil că și-ar dori să găsească o mașină clasică, de colecție, cu aproape zero kilometri, ascunsă într-o hală sau vreun hambar. Descoperirea mai multor astfel de mașini este o adevărată experiență, mai ales când vorbim despre mașini clasice americane, care încă mai au montate foliile de protecție.

Descoperirea este de-a dreptul fascinantă, cum altfel am putea numi un Chevrolet Corvette ZR-1 din 1990 care încă poartă foliile din plastic de livrare și are doar 40 km pe odometru? Și acesta este doar începutul acestei descoperiri de 23 de mașini. Conform Motor1, Corvette-ul ZR-1 face parte dintr-o colecție care include nu mai puțin de nouă Corvette, trei camionete, muscle car-uri clasice și moderne și multe altele.

Videoclipul ce prezintă descoperirea colecției a fost publicat pe YouTube de către The John Clay Wolfe Show și oferă o vedere amănunțită asupra mașinilor clasice descoperite. Pe lângă Corvette-ul ZR-1 observăm și un exemplar din 1988, cu 40 km la bord. De asemenea, există și un Stingray din 1979 cu 65 km parcurși, care este încă învelit folia de livrare. Printre Corevette-uri se numără și un Stingray din 1974 cu 48.000 de kilometri, iar cel mai vechi exemplar este un Stingray din 1971 cu 2.600 de kilometri.

Mașini clasice foarte bine conservate, descoperite într-o hală

Printre mulțimea de exemplare de Corvette există și o camionetă Chevrolet 454 SS din 1990, care a parcurs doar 35 de kilometri. Fanii Ford vor fi încântați să vadă și un Ford F-150 SVT Lightning, cu doar 74 de kilometri la bord. Printre altele se numără și Ford Mustang cabrio din 1965, un Chevrolet Camaro SS din 1968, iar din era modernă avem un Ford Mustang SVT Cobra din 2003 și un Camaro SS din 2010.

Colecția este alcătuită din mașini americane emblematice, foarte puțin rulate și este fascinant cum o parte dintre ele încă au folia de transport aplicată pe scaune, pe volan sau chiar prelata exterioară. Unele prezintă și sticker-ul original, aplicat pe geamurile laterale.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: The John Clay Wolfe Show YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide