Mașini de Black Friday 2019. Ofertele din domeniul auto sunt pentru toate buzunarele

Autor: Marius Vișan 15 nov. 2019 Știri auto
Mașini de Black Friday 2019. Ofertele din domeniul auto sunt pentru toate buzunarele

Și anul acesta, cu ocazia reducerilor de Black Friday, există oferte speciale la mașini și accesorii auto, dar și la trotinete, biciclete și motociclete electrice. Cele mai consistente scăderi de prețuri le găsiți pe cele mai mari site-uri de comert online din România: Autovit și eMag.

Autovit – Cele mai multe oferte

Site-ul Autovit oferă reduceri la mașini second hand. Printre anunțuri găsiți chiar și mașini electrice. Un Nissan Leaf, de exemplu, s-a vândut cu 12.599 Euro, redus de la 16.900 de Euro. leaf e mag

Pentru unele mașini reducerea poate ajunge chiar la -41%, așa că ofertele sunt pentru toate buzunarele. O Dacia Sandero cu un kilometraj extrem de mic se vinde cu 7.972 de euro, reducerea fiind de de 1.500 de euro.

dacia

eMag vinde un Ferrari

În ultimii ani eMAG listează de Black Friday, pe lângă laptopuri, telefoane și electrocasnice, și mașini. Anul acesta vine cu poate cel mai tare anunț: Ferrari cu reducere de 45.000 euro. Astfel, de la 308.000 de euro prețul ajunge la 263.000 de euro. Chiar dacă reducerea este consistentă nu este încă singur dacă dacă supercarul va fi cumpărat de cineva.

Sursă foto: playtech.ro

De asemenea eMag scoate la vânzare 200.000 de anvelope, dar și trotinete și biciclete electrice. O bicicletă electrică poate ajunge la 2.500 de lei, redusă de la aproape 5.000 de lei, reducerea de 50% fiind destul de consistentă.

Utilizatorii care comandă produse de Black Friday de pe site cu cardul Mastercard pot să câștigi un BMW i3.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide