Mașini de lux răsturnate în weekend în București. Cum au ajuns cu roțile în sus?

Autor: David Andrei 29 mart. 2021 Știri auto

Două mașini de lux au fost răsturnate în weekend-ul care a trecut în București. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită.

GALERIE FOTO

Un SUV marca BMW s-a răsturnat vineri noaptea în Capitală, pe Calea Victoriei. Martorii susțin că o altă mașină, un Volkswagen Golf, ar fi acroșat SUV-ul coupe. Acesta a fost împins în bordurile verticale amplasate pe marginea carosabilului și a ajuns cu roțile în sus. Cei doi tineri aflați în BMW au ieșit singuri din mașină.

La fața locului au sosit o autospecială cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță. Niciunul dintre cei implicați nu a solicitat îngrijiri medicale. Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest pe ambii conducători auto, dar rezultatul a fost zero. Traficul a fost îngreunat până când mașina răsturnată, care bloca o bandă și jumătate de circulație, a fost repusă pe roți și preluată de o platformă.

Imaginile au apărut pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Duminică, în jurul prânzului, și un autoturism marca Audi și-a trecut numele pe lista de mașini de lux răsturnate în  București în weekend-ul care a trecut.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11 în Rond Coșbuc, în centrul Bucureștiului. În urma unei tamponări, sedanul german s-a răsturnat. Cele două femei aflate la bord au ieșit din mașină și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Circulația tramvaielor a fost restricționată pe un sens până când autoturismul a fost înlăturat de pe șine.

Nu numai mașini de lux au fost răsturnate în București în ultimele luni

Nu numai mașini de lux au fost răsturnate în București în ultimele luni. Nu mai puțin de trei mașini au ajuns într-una dintre fântânile arteziene din apropiere de Palatul Parlamentului în iarna care a trecut. A fost vorba despre un BMW, o Dacia Duster și un Volkswagen Golf.

La începutul lunii trecute, nu departe de Piața Unirii, o Dacia Logan s-a răsturnat după o ciocnire cu un Lamborghini Huracan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide