Cele mai bune mașini de familie care pot fi cumpărate cu maximum 6.000 de euro

Autor: Marius Vișan 27 oct. 2021 Știri auto

Gama de mașini de familie este destul de mare. Acesta este motivul pentru care uneori este dificil să faci alegerea corectă. Ar trebui să fie un SUV, monovolum sau break? Are locuri pentru 7 persoane iar în portbagaj încap și obiectele voluminoase? Și mai presus de toate, cum rămâne cu siguranța?

SUV-ul este genul de mașină care acoperă majoritatea nevoilor de spațiu si siguranță. Cei care au un buget limitat se orientează spre ofertele la mâna a doua.

Chiar dacă mașinile rulate au dezavantajul unui număr mare de km, există unele persoane care sunt dispuse să treacă peste acest aspect în ideea că pentru timpul până când vor intra in posesia mașinii este foarte scurt. Asta în condițiile în care pentru o intra în posesia unei mașini noi clienții trebuie să aștepte câteva luni pentru a fi livrată.

Din punctul de vedere al celor care doresc o mașină cât mai încăpătoare la bani cât mai puțini, care să transporte şi oameni, şi marfă, un SUV la mâna a doua poate fi alegerea optimă.

Cele mai bune mașini de familie (SECOND HAND) care pot fi cumpărate cu maximum 6.000 de euro

Pentru că are o gardă la sol mai mare, un SUV poate intra și ieși fără probleme de pe drumurile neasfaltate, pline de gropi. Un alt plus este vizibilitatea foarte bună pe care o are șoferul asupra drumului. Portbagajul mare al unui SUV de familie oferă mult spațiu pentru bagaje, cărucioare etc.

1.Volvo XC90 – preț 5.950 euro

Intră în GALERIA FOTO


2.Toyota Land Cruiser – 5.990 euro


3. Mitsubishi Outlander – 5.990 euro


4. Kia Sorento – 5.999 euro


5. Peugeot 5008 – 5.950 de euro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide