Mai multe mașini înghițite de un crater la Napoli. VIDEO

Autor: Elena Luchian 09 ian. 2021 Știri auto

Mai multe mașini au fost înghițite de un crater uriaș, apărut în curtea unui spital din Napoli. Pământul s-a surpat vineri dimineața.

GALERIE FOTO

Un crater uriaș, cu un diametru de aproximativ 50 de metri și cu o adâncime de cel puțin 20 de metri a apărut în parcarea unui spital din Napoli. Acesta a înghițit mai multe mașini parcate în dimineața zilei de vineri în curtea spitalului.

Echipele de intervenție au căutat eventuale persoane prinse sub pământ, cu ajutorul câinilor. Dar nu s-a înregistrat nicio victimă. Nicio persoană nu se afla în parcare în momentul incidentului.

Potrivit presei italiene, motivul pentru apariția craterului ar putea fi infiltrațiile din sol. Surse neoficiale menționează o explozie provocată de o acumulare de gaze sau de o problemă la țevile care transportă oxigen pentru spital. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cu precizie ce s-a întâmplat.

Mai multe mașini au fost distruse în incidentul care a avut loc la o distanță de aproximativ 100 de metri de una dintre clădirile complexului Ospedal del Mare, care găzduiește și o secție Covid. Autoritățile vorbesc despre patru sau cinci autoturisme, dar numărul lor este încă incert.

Parcarea a fost evacuată rapid. Spitalul a fost nevoit să treacă la energia produsă de generatoare, pentru că alimentarea cu energie electrică în zonă a fost întreruptă.

VIDEO:

Alte cazuri de mașini căzute în cratere

În luna septembrie a anului trecut, o Dacia Logan, care se comercializează în Rusia sub denumirea Lada Largus, s-a prăbușit într-o groapă apărută din senin într-o intersecție din orașul Astrakhan.

Tot anul trecut, dar în luna iunie, un incident asemănător a avut loc la Riga, în Letonia. Un BMW Seria 3 a fost înghițit de sol după ce carosabilul acoperit de piatră cubică s-a surpat.

S-a întâmplat și la București. În august 2019, în sectorul 6, o mașină a căzut într-un crater format în asfalt, în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Agenții Poliției Locale au intervenit pentru a scoate mașina din groapă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide