Maşinile Fiat ar putea fi interzise în Germania

Maşinile Fiat ar putea fi interzise în Germania

Autor: ProMotor acum 5 ani Știri

 


După ce presa a anunţat că italienii de la Fiat au fost acuzaţi în privinţa depăşirii valorilor emisiilor de noxe, acţiunile Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) au scăzut semnificativ la Bursa de la Milano, scrie Digi24.ro.

Duminică, publicaţia germană Bild informa că autorităţile din Germania au descoperit un soft care închide tehnologia care controlează nivelul emisiilor după 22 de minute, adică după încă două minute de la finalizarea testelor standard. 

KBA ar fi raportat Comisiei Europene şi autorităţilor italiene rezultatele testelor, iar pănă în prezent, reprezentanţii Fiat Chrysler Automobiles (FCA) nu au comentat informaţia. 

În urma acestei ştiri, luni, la Bursa de la Milano, acţiunile Fiat Chrysler Automobiles NV au scăzut cu 5,9%, la 5,94 euro, ajungând la cel mai redus nivel din ultimele trei luni.

În 19 mai, reprezentanţii Fiat au refuzat să se întâlnească cu Ministrul Transporturilor din Germania, Alexander Dobrindt, pentru a analiza informaţiile relevate la testarea emisiilor iar autorităţile italiene au luat apărarea Fiat. Alexander Dobrindt a criticat Fiat pentru „atitudinea necooperantă”, pe care a descris-o ca fiind „total neinteligibilă”, scrie Digi24.ro.
Comentarii
Inchide