Un McLaren GT în valoare de 200.000 de euro a zburat în parapet pe autostrada Transilvania – FOTO

Autor: Marius Vișan 27 aug. 2021 Știri auto

Un McLaren GT estimat la 200.000 de euro a a fost implicat într-un accident de circulație pe Autostrada A3 Transilvania, în județul Cluj. Incidentul rutier s-a produs între localitățile Gilău și Nădășelu.

Martorii spun că bolidul avea viteză foarte mare și că șoferul a pierdut controlul volanului, izbindu-se cu putere de un parapet metalic.

”Avea viteză foarte mare. Afară plouă și nu a mai avut control asupra mașinii. Rezultatul îl puteți vedea. Mașina este praf. Șoferul a coborât singur din mașină”, a declarat un martor.

Acvcaplanarea există, chiar dacă nu crezi în ea

”Acvaplanarea si caii putere au facut-o praf, dar viteza nu a fost mare, ci puterea a impins-o sub parapet”, a spus un alt martor pentru site-ul Foaiatransilvana.ro.

Potrivit surselor G4Media.ro, bărbatul avea permisul de conducere reținut de poliție în urmă cu cinci zile, fiind surprins cu 201 km/ h.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani le-ar fi spus polițiștilor că nu avea viteză la momentul producerii accidentului (aproximativ 95 km/h). El a declarat că rula pe ploaie într-un sector de drum în care limita de viteză era de 80 km/h.

Despre modelul McLaren GT

La fel ca toate McLaren-urile, McLaren GT are o structură din fibră de carbon cu rezistență și rigiditate excepționale, permițând în același timp o dinamică de conducere de neegalat. Cu o greutate de doar 1.530 kg, McLaren GT este cu mai mult de 130 kg mai ușor decât cel mai apropiat concurent din categoria sa.

Dispune de 620 CP produși de motorul V8 de 4.0 litri, cu două turbocompresoare. GT ușor are un raport remarcabil de putere-greutate de 405 CP pe tonă.

McLaren GT poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde. Sprintul 0-200 km/h se desfășoară în 9 secunde. Viteza maximă: 326 km/h.

Mai multe imagini cu McLaren GT

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: foaiatransilvana.ro, McLaren


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide