A ajuns cu un Mercedes-AMG în spațiul amenajat în jurul Arcului de Triumf din Capitală

Autor: David Andrei 10 dec. 2020 Știri auto

Un șofer aflat la volanul unui Mercedes-AMG GT a intrat cu mașina în spațiul amenajat în jurul Arcului de Triumf din Capitală. Mașina a suferit avarii serioase.

GALERIE FOTO

Un șofer aflat la volanul unui Mercedes-AMG GT, care se deplasa din direcția Pieței Charles de Gaulle, a pierdut controlul mașinii. Mașina sport a intrat în spațiul amenajat în jurul Arcului de Triumf din sectorul 1 al Capitalei.

Din imaginile postate pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov, se poate observa că mașina a rupt lanțul dintre stâlpii de protecție din jurul monumentului. Aceasta a lovit și unul dintre stâlpi și s-a oprit cu roțile de pe puntea spate suspendate în aer. Cel mai probabil, Mercedes-ul a urcat peste unul dintre reflectoarele care se află în jurul Arcului.

Incidentul a avut loc în jurul orei 21, în seara zilei de miercuri, 9 decembrie. Ploua la acea oră în București și erau 2 grade Celsius. Astfel ipoteza unui derapaj din cauza prezenței poleiului pe carosabil iese din calcul. Mașina a rămas cu eleronul ridicat, semn că șoferul rula, cel mai probabil, în modul Sport.

Mașina avariată la Arcul de Triumf – un supercar

Mașina avariată este un Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe aproape nou. În România, acest model are preț de pornire de 99.090 de euro în versiune de bază. Versiunea implicată în accidentul de la Arcul de Triumf pare să fie însă un Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+. Pentru această versiune, discuțiile încep de la 157.190 de euro.

GT-ul cu patru portiere, lansat de divizia sportivă a companiei Mercedes în anul 2018, de motor V8 biturbo de 4.0 litri, care dezvoltă 585 de cai putere și un cuplu maxim de 800 Newtoni metru. Unitatea este cuplată la o transmisie automată AMG Speedshift MCT 9G cu nouă trepte și la un sistem de tracțiune integrală 4MATIC+.

Mașina are nevoie de 3,4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă de 310 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide