Un superb Mercedes-AMG G 63 a fost oprit de Poliție. Șoferul a avut o mare surpriză – FOTO

Autor: Marius Vișan 13 ian. 2021 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – P.T.F. Negru Vodă au descoperit un autoturism Mercedes-AMG G 63 căutat de către autoritățile din România. La volanul mașinii se afla un cetăţean român.

În data de 11.01.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean român, în vârstă de 52 ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes-AMG, înmatriculat în România.

Acest Mercedes-AMG G 63 figurează ca fiind furat

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autorităţile din România.

La cercetări, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi. Autoturismul, evaluat la aproximativ 440.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Intră în Galeria Foto

Un superb Mercedes-AMG G 63 a fost oprit de Poliție. Șoferul a avut o mare surpriză - FOTO
Un superb Mercedes-AMG G 63 a fost oprit de Poliție. Șoferul a avut o mare surpriză – FOTO

Despre Mercedes-Benz G63 AMG (2013)

Din imaginile postate de Poliția de Frontieră ne putem da seama că este vorba de un exemplar Mercedes-Benz G63 AMG al generației apărute în anul 2013. Sub capotă se află motorul AMG de 5,5 litri V8 biturbo care furnizează 400 kW (544 CP), asociat sistemului de transmisie automată AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC. Acestea în permit lui G63 AMG să accelereze de la zero la 100 km / h în doar 5,4 secunde, cu o nouă viteză maximă de 210 km / h (limitată electronic).

Nu este cel mai puternic exemplar, asta pentru că mai există și varianta G65 AMG. Acesta dispune de un motor V12 biturbo AMG de 6,0 litri care livrează 450 kW (612 CP) și atinge un cuplu maxim de 1000 newton metri – un record pe segmentul off-road.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: politiadefrontiera.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide