Un șofer care s-a întors din vacanță și-a găsit mașina dezmembrată. Era un Mercedes AMG GT lăsat într-o parcare păzită

Autor: Marius Vișan 21 iul. 2020 Știri auto

Un șofer și-a lăsat Mercedes-ul AMG GT, în valoare de 65.000 de lire sterline, într-o parcare din apropierea aeroportului din Birmingham, însă chiar dacă era păzită, hoții i-au furat componente ale mașinii provocându-i o daună de aproximativ 20.000 de lire sterline.

Șoferul (pe nume Jay Tranter) a plecat într-o scurta vacanță cu iubita sa, iar la întoarcere a rămas șocat de stadiul în care și-a găsit mașina. Este vorba de un Mercedes-ul AMG GT pe care l-a găsit dezmembrat. Capota, farurile și piese importante de la motor lipseau.

Șoferul a plătit mai mult de 53 de lire pentru parcare

El a plătit 53 de lire pentru a se asigura că mașina se află într-o parcare păzită, însă cu toate acestea hoții au dezmembrat mașina ca și cum nimeni nu s-ar fi aflat prin preajmă.

Cei care gestionează parcarea s-au scuzat prin faptul ca managerul firmei a fost schimbat chiar în acele zile. Amjid Khan, actualul manager al parcării auto a confirmat că Mercedes-ul a fost vandalizat pe data de 9 iulie.

„Mi-am cerut scuze de 100 de ori domnului Tranter și pot spune că nu este un lucru prin care aș vrea să treacă cineva. Am pus la dispoziție casetele camerelor de înregistrare de îndată ce am aflat. Nu voi permite niciodată să se mai întâmple așa ceva. Clienții au încredere în noi și vrem să le restituim vehiculul în aceeași formă ca atunci când l-au lăsat”, a spus Amjid Khan, actualul manager al firmei, scrie Daily Star.

Mercedes AMG GT by Lewis Hamilton

Mercedes-AMG GT este un model lansat pe 9 septembrie 2014 și a fost dezvăluită publicului în octombrie 2014 la Salonul Auto de la Paris. Este a doua mașină sport dezvoltată integral de Mercedes-AMG. Pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, a asistat la partea de dezvoltare a acestui model.

Este disponibil în două variante (GT și GT S), în timp ce o variantă de curse GT3 a mașinii a fost introdusă în 2015. O variantă de înaltă performanță numită GT R a fost introdusă în 2016. Varianta GT4 se adresează șoferilor semi-profesioniști și este bazată pe varianta GT R, a fost introdusă în 2017.

Toate modelele sunt asamblate la uzina Mercedes-Benz din Sindelfingen, Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Daily Star


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide