Mercedes-Benz anunță lansarea noului model T-Class printr-o imagine teaser

Autor: Mihai Morcovescu 29 mart. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile Mercedes-Benz pregătește lansarea noii utilitare de familie T-Class. Dezvăluirea este planificată pentru data de 26 aprilie, iar oficialii din Stuttgart publică acum o primă imagine teaser.

Noul Mercedes-Benz T-Class ar putea primi motoare Renault

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noul vehicul utilitar premium va oferi „confort, conectivitate, materiale și finisaje de înaltă calitate și siguranță specifice Mercedes”. El este destinat clienților cu stil de viață activ, care doresc să conducă un vehicul cu dimensiuni compacte, dar au nevoie și de mult spațiu.

Nemții au anunțat, însă, că noua lor furgonetă compactă combină un design sportiv și elegant cu un interior spațios și variabil. De asemenea, utilitara de familie va avea uși glisante practice. Din punct de vedere vizual, va prelua o serie de detalii de la conceptul EQT, care a fost dezvăluit în 2021.

„Cu noul Mercedes-Benz T-Class realizăm o fuziune între funcționalitate, practicabilitate și confort”, spune Gorden Wagener, director de proiectare la Daimler. „Prin filozofia noastră unică de design Sensual Purity, creăm un model de familie atractiv. Noul T-Class va fi un vehicul utilitar de familie atrăgător atât din punct de vedere estetic, cât și prin dimensiuni și utilitate”.
Noua utilitară a fost dezvoltată în parteneriat cu Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi. Modelul va combina caracteristicile specifice unui vehicul de lux cu un preț atractiv pentru autovehiculele din acest segment. Este de așteptat să fie o versiune premium a lui Mercedes-Benz Citan și să aibă dimensiuni mai mici decât V-Class.
Noul Mercedes-Benz T-Class va oferi o gamă variată de motorizări convenționale cu ardere internă. Conform celor mai recente informații, din ofertă ar putea să dacă parte un propulsor pe benzină de 1,3 litri și unul diesel de 1,5 litri, ambele de la Renault.
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide