Mercedes-Benz chiar o să construiască un pick-up?!

Autor: Andrei Ştirbu acum 5 ani Știri

Ai văzut, de-a lungul timpului, o grămadă de modele transformate în pick-up, de la BMW M4 / Seria 5 la Volkswagen Passat şi la Volvo XC90. Sau Audi Q7. Principala îndeletnicire a celor care se ocupă de randări pare să fie convertirea la autoutilitară – rezultatul fiind spectaculos, însă foarte departe de ideea de fezabilitate. 

Apoi vine Mercedes-Benz şi spune că va construi un pick-up, până în 2020. De ce? Probabil că au chef de ceva cu totul nou. „Vom intra în acest segment cu idenditatea distinctivă a brandului nostru şi cu toate atributele tipice brandului, concentrându-ne pe siguranţă, confort, motoare şi valoare.”

Nu, n-o să fie chiar un Citan, ci mai degrabă un GLE. Va fi dezvoltat de departamentul care s-a ocupat şi de actualul V-Class, aşa că poţi avea toată încrederea că rezultatul va fi mai mult decât mulţumitor. 

În mod curios, Mercedes-Benz a anunţat că va fi disponibilă pentru pieţele din America de Sud, Africa de Sud, Australia şi Europa. Şi, probabil, Texas. 

Mercedes-Benz nu este chiar la primul experiment de genul acesta – acum 40 de ani, în Argentina se construia asta: Comentarii
Inchide