Audi Q7 pick-up, o propunere virtuală pentru o utilitară premium

Producătorii de maşini caută tot timpul oportunităţi de creare a unor noi segmente. Şi aşa cum toată lumea face acum crossovere, de ce nu ar face cineva un pick-up premium? Avem mai jos o propunere virtuală din partea unui designer care a transformat noul Audi Q7 în camionetă.

Audi Q7 pick-up, o propunere virtuală pentru o utilitară premium Audi Q7 pick-up, o propunere virtuală pentru o utilitară premium

Aşa cum Volvo a făcut un pas îndrăzneţ cu noul S60 Cross Country, creând o berlină crossover premium, tot aşa ar putea un alt producător auto să exploreze noi nişe. De exemplu, cea a pick-up-urilor premium.

Sigur, sună ciudat, fiindcă de ce ai vrea o maşină de 70.000 de euro pe care să o zgârii la fiecare intrare în pădure? Dar totuşi, putem visa, cu puţin ajutor din partea designerului Teophilus Chin, care a transformat virtual noul Audi Q7 într-un pick-up veritabil.

Evident, vehiculul de mai sus nu o să vadă prea repede lumina zilei ca model de serie. De fapt, s-ar putea să nu devină niciodată o realitate, dar am vrea să ştim:

Cum ţi se pare ideea unui Audi Q7 pick-up?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.