Mercedes-Benz EQC second-hand: Cât costă SUV-ul electric după nici 12.000 de KM parcurși

Autor: Ionuț Vîlciu 29 apr. 2023 Știri auto

O bancă din România vinde un Mercedes-Benz EQC cu mai puțin de 12.000 de km la bord. Cât costă SUV-ul electric cu peste 400 CP?

Mașinile electrice continuă să crească în popularitate printre clienții care caută un nou automobil. Tehnologia a tot avansat de-a lungul anilor, iar producătorii oferă modele cu autonomii din ce în ce mai mari și motoare mai eficiente.

Rămâne în picioare problema prețurilor, deoarece există destul de puține variante cu adevărat accesibile pe piața mașinilor noi. De asemenea, mașinile cu autonomie mare și motoare puternice sunt, de obicei, modele de la producători premium, care au prețuri destul de mari.

Totuși, pe piața de mașini la mâna a doua au început să apară și mașini electrice, astfel că doritorii pot achiziționa un astfel de autovehicul „verde” pentru o sumă mai mică. Iar dacă numărul de kilometri nu este foarte mare, variantele second-hand pot reprezenta alternative demne de luat în calcul.

SUV electric second-hand – Ce preț are un Mercedes-Benz EQC după mai puțin de 12.000 de kilometri?

UniCredit Leasing are la vânzare un exemplar de Mercedes-Benz EQC din 2020, iar mașina are la bord doar 11.788 de kilometri. Este un rulaj destul de mic pentru o mașină veche de aproximativ 3 ani, ceea ce înseamnă că uzura bateriilor va fi minimă.

Mașina vândută de bancă este un EQC 400 4Matic, de altfel singura variantă disponibilă a SUV-ului de clasă compactă. EQC dispune de două motoare electrice, care împreună au o putere totală de 408 CP și 760 Nm, suficient pentru a propulsa mașina de la 0 la 100 km/h în doar 5,1 secunde și către o viteză maximă de 180 km/h. Bateria lui EQC are o capacitate de 80 kWh, ceea ce ar trebui să ofere autonomii cuprinse între 373 și 437 de kilometri.

Prețul cerut de UniCredit Leasing este de 59.500 de euro cu TVA inclus. În România, prețul de pornire pentru Mercedes-Benz EQC este de 71.420 de euro cu TVA inclus. Bineînțeles, opțiunile vor crește prețul și mai mult. Ați cumpăra această electrică puțin rulată?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide