Mercedes-Benz GLE Coupe, declarat daună totală după ce anvelopa unui camion a explodat lângă el. VIDEO

Autor: Promotor 07 nov. 2020 Știri auto

Un Mercedes-Benz GLE Coupe a fost declarat daună totală după ce anvelopa unui camion a explodat lângă el în mers. În ce hal arată acum SUV-ul coupe?

GALERIE FOTO

Este greu de crezut că explozia unei anvelope poate trimite o mașină aproape nouă la fiare vechi. Dar compania de asigurări a decis că așa este mai bine pentru toată lumea. Vinovat se face, în acest caz, un pneu de camion, care a explodat în mers, pe o șosea din Rusia, chiar în momentul în care SUV-ul Mercedes rula în stânga sa, pe banda alăturată.

Deși nu a existat niciun contact între camion și SUV-ul Mercedes-Benz, airbag-urile cortină de pe partea dreaptă și airbag-ul frontal al pasagerului s-au declanșat. Acest lucru s-a întâmplat din cauza suflului puternic al exploziei, care a spart și geamurile, și oglinda de pe partea dreaptă a mașinii. Cioburile au spart airbag-urile declanșate și au produs zgârieturi adânci pe bord. Mai mult, acoperișul panoramic al mașinii a fost smuls.

Compania de asigurare a ales să declare mașina daună totală în urma acestui incident, pentru că reparațiile depășesc valoarea actuală de piață a acesteia.

VIDEO:

 

Chiar va ajunge acest Mercedes-Benz GLE Coupe la fiare vechi?

Sunt însă, șanse mici ca acest Mercedes să ajungă la fiare vechi. Partea frontală, partea stângă și partea posterioară sunt intacte. Refacerea sistemului de airbag-uri, o oglindă nouă, înlocuirea acoperișului panoramic și a geamurilor de pe dreapta și mașina poate arăta ca nouă.

Rușii sunt celebri pentru repararea unor autoturisme distruse, folosind mai multe unități, și repunerea lor în circulație. Cel mai cunoscut dintre ei este Arthur Tussik, un rus specializat în astfel de reparații, care are un atelier în Lituania.

Tussik repară orice vehicul care ajunge în service-ul său. I se livrează mașini, pentru a fi reparate, chiar și din Emiratele Arabe Unite și din Statele Unite ale Americii. Specialiștii avertizează însă: “Astfel de practici sunt de-a dreptul criminale!”

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide