Cel mai țepar samsar? Vrea să vândă un Range Rover pentru că nu-i place soției. Realitatea e cu totul alta

Autor: David Andrei 05 nov. 2020 Știri auto

I-a luat soției un Range Rover din Germania, dar șoferiței începătoare nu i-a plăcut. Așa că el a scos mașina la vânzare. Este povestea pe care i-a spus-o celui care l-a contactat pentru a cumpărat SUV-ul. Realitatea era însă, cu totul alta!

GALERIE FOTO

Filmarea a apărut pe canalul Andy Popescu. El a fost cel care a contactat vânzătorul, spunând că vrea să cumpere mașina și a filmat totul cu o pereche de ochelari cu cameră video. Până azi, vânzătorii cu care s-a întâlnit au fost cinstiți. Dar Nicu intră direct în categoria “samsar țepar”.

Andy Popescu s-a întâlnit cu vânzătorul Nicu într-o parcare. “Am luat mașina din Germania, în urmă cu o lună, pentru soția mea. Dar abia și-a luat permisul și nu prea îi place. Mașina merge prea repede, e prea mare, știi cum sunt femeile”, îi povestește Nicu pe un ton complice.

“I-am făcut RAR-ul, are carte service, dar nu o am la mine. Am toate actele acasă”, este replica ce începe să ridice primele semne de întrebare.

Încă o bilă neagră atunci când în portbagaj, Andy vede ulei de BMW:

– Bagi ulei de BMW în Range Rover?

– Da, așa mi-a spus mecanicul, așa am băgat. Nu am dus-o la orișicare, explică vânzătorul.

Nicu are un răspuns, deși nu foarte credibil, pentru orice întrebare. Zice de 100 de ori că mașina este “im-pe-ca-bi-lă” și că… “are linie”!

Dar motorul nu pornește din prima, iar suspensia pneumatică nu răspunde la prima comandă. Vânzătorul nu știe nici cât consumă vehiculul. “Cauciucurile sunt țiplă”, insistă el, deși cel de pe dreapta față apare franjurat.

Samsar țepar, vânzător de Range Rover, speriat de CarVertical

Andy Popescu introduce seria de șasiu pe CarVertical, în timp ce vânzătorul încearcă disperat să-i distragă atenția. Raportul îi arată că SUV-ul are kilometrajul dat înapoi și – deloc surprinzător – că a fost daună totală. (vezi GALERIA FOTO)Fotografiile încărcate în baza de date arată o mașină distrusă complet.

“Aplicația minte!”, îi spune samsarul. Când aude că va ajunge pe YouTube, Nicu intră în panică și încearcă să se dezvinovățească: “Așa sunt toate mașinile aduse în România. Nu mă pune pe internet, că nu mai vând nicio mașină. Eu din asta trăiesc!”

Andy Popescu îi reproșează că pune viețile oamenilor în pericol. Cum se încheie discuția?

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide