Mercedes-Benz oferă o stație de încărcare gratis la fiecare Mercedes-Benz EQC achiziționat

Autor: Marius Vișan 22 oct. 2020 Știri auto

Mercedes-Benz oferă un nou beneficiu pentru clienții din România: stația de încărcare Elvi EVBox. Aceasta se oferă cadou la achiziția unui autoturism electric Mercedes-Benz EQC. Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2020.

Produsă de EVBox, Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW este accesoriul care completează experiența mobilității electrice. Clienții care optează pentru achiziționarea primului automobil 100% electric Mercedes-Benz, beneficiază de o stație ELVI Evbox pentru utilizarea la domiciliu.

Elvi EVBox permite încărcarea sigură și convenabilă acasă, fiind o soluție eficientă, adaptabilă și inteligentă, oferind posibilitatea de gestiona sesiunile de încărcare direct de pe smartphone. Optând pentru încărcare acasă, utilizatorii vor economisi timp și vor porni la drum cu bateriile încărcate, zi de zi.

Pionier al look-ului electric avant-garde, Mercedes-Benz EQC impresionează prin atributele sale unice, oferind o experiență superioară la condus, un nivel ridicat de confort acustic și o dinamică de conducere captivantă. EQC reflectă caracteristicile definitorii ale brand-ului, precum calitatea, siguranța și confortul.

Mercedes-Benz EQC are o autonomie de 414 km (WLTP)

Datorită serviciilor dedicate și autonomiei de până la 414 km (WLTP), Mercedes-Benz EQC face ca mobilitatea electrică să fie soluția potrivită pentru transportul zilnic.

Prețurile pentru versiunea de bază Mercedes-Benz EQC încep de la 76.250 EUR (TVA inclus), fiind eligibil pentru programul Rabla Plus, ce constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui autoturism electric sau plug-in hybrid. Subvenția acordată în cadrul programului Rabla Plus pentru un model EQC este de 45.000 LEI.

Clienții EQC pot opta și pentru un abonament de servicii e-mobility, prin încheierea unui contract ENGIE de furnizare energie electrică din surse regenerabile. Acest serviciu oferă asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online pentru încărcările realizate şi acces la o reţea e-charge la nivel național.

Intră în Galeria Foto

Mercedes-Benz oferă o stație de încărcare gratuis la fiecare Mercedes-Benz EQC achiziționat
Mercedes-Benz oferă o stație de încărcare gratis la fiecare Mercedes-Benz EQC achiziționat
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide