Mercedes-Benz prezintă ediția limitată Maybach S680 by Virgil Abloh. Vor fi produse doar 150 de exemplare

Autor: Mihai Morcovescu 06 apr. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile de lux Mercedes-Benz a publicat fotografiile și informațiile referitoare la ediția limitată Maybach S680. Limuzina a fost realizată în colaborare cu regretatul designer și filantrop american Virgil Abloh și finalizată înainte de dispariția prematură a acestuia.

Ediția limitată folosește o schemă de culori unică în două tonuri

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

La sfârșitul anului trecut, Mercedes-Benz a expus la „Rubell Museum” din Miami conceptul Project Maybach. Off-roader-ul de lux electric a fost realizat tot în colaborare cu celebrul director artistic pentru colecțiile pentru bărbați Louis Vuitton. Din păcate, acesta nu a mai apucat să vadă proiectul, fiind răpus de o boală necruțătoare.

Abloh a colaborat cu constructorul din Stuttgart la trei proiecte Maybach. Cel mai recent se numește Mercedes-Maybach S680 și a fost finalizat cu puțin timp înainte de moartea designerului, în noiembrie 2021, la vârsta de 41 de ani.

Ediția limitată este bazată pe modelul Maybach S-Class S680 4MATIC și este vopsită in doua nuanțe. Partea inferioară a caroseriei și jantele sunt finisate în aceeași nuanță de maro deșertic de la Project Maybach Concept. Partea superioară a mașinii este vopsită în negru obsidian lucios, inclusiv capota și capacul portbagajului.

Schema de culori continuă și la interior. Planșa de bord, volanul, scaunele, panourile ușilor și plafonul sunt căptușite cu piele Nappa neagră și bej. De asemenea, și covorașele sunt bicolore, cu negru predominant și bej pe margine, și sunt brodate cu sigla Mercedes-Maybach. Același logo special Mercedes-Maybach și unul Virgil Abloh sunt emobasate pe tunelul consolei centrale, pe pernele posterioare, pe tetiere și pe praguri.

Cei care vor cumpăra această ediție limitată vor primi o variantă și mai luxoasă a tehnologiei Mercedes-Benz MBUX. Spre exemplu, butonul de pornire are un chenar colorat pentru a se asorta cu restul mașinii, iar pozele de profil sunt decorate cu accesorii de modă de lux.

Clienții vor primi odată cu mașina si o cutie specială din lemn. Aceasta este căptușită cu piele Nappa de culoare bej și prezintă același logo distinctiv. Cutia conține cele două chei ale limuzinei, o machetă a mașinii la scara 1:18 și un breloc. În același timp va fi disponibilă și o husă specială pentru automobil.

Ediția limitată Mercedes-Maybach S680 by Virgil Abloh va fi produsă în numai 150 de exemplare.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide