Mercedes G 63 preparat de BRABUS. O combinaţie letală de culoare şi cai putere [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

 


Brabus a decis să adauge o pată de culoare în linia sa de produse aşa că au luat un G-Class AMG şi l-a vopsit într-o culoare puţin cam ”drastică” faţă de ce eram obişnuiţi să vedem până în prezent. 

Dacă negrul devenise mult prea banal, cei de la Brabus l-au combinat cu o nunaţă de galben care se face imediat remarcată. Îmbinarea dintre cele nouă culori este cât se poate de potrivită, galbenul punând în valoare accesoriile negre de la interior.

La exterior observăm o bară puternică, un eleron şi jante negre, iar la interior tapiţerie neagră din piele cu cusături galbene. La fel ca pe orice alt automobil Brabus, atenţia pentru detalii este remarcabilă, atât la înăuntru, cât şi afară, fiind respectată aceeaşi schemă de culori. 

Cu toate că Brabus nu a furnizat informaţii tehnice suplimentare despre masina, am aflat că acest Mercedes AMG G63 are sub capotă un motor V8 de 690 CP, ceea ce face ca maşină să ajungă de la 0 la 100 km / oră în doar 4,0 secunde, iar vitezometrul indică o viteză maximă de 240 de km /oră, conform Carscoops.com.

GALERIE FOTOComentarii
Inchide