Mercedes-Maybach anunță versiunile Night Series pentru Clasa S, GLS și EQS SUV

Autor: Ionuț Vîlciu 25 mai 2023 Știri auto

Mercedes-Maybach introduce un pachet estetic special pentru modelele din această gamă, respectiv Clasa S, GLS și EQS SUV.

Modelele Clasa S, GLS și EQS SUV ce poartă emblema Mercedes-Maybach pot fi comandate acum în versiunea Night Series. Pachetul adus pentru cele trei modele de lux este unul cosmetic. Din punct de vedere tehnic, cele trei modele păstrează aceleași performanțe.

Maybach este un nume pe care lumea îl asociază cu luxul, cu opulența, iar modelele Mercedes-Maybach – Clasa S, GLS și EQS SUV – sunt cele mai luxoase și mai exclusiviste mașini pe care producătorul german le are în ofertă. În caz că nu erau suficient de exclusiviste și de impunătoare, Mercedes-Maybach lansează pachetul Night Series pentru cele trei modele pe care le are în portofoliu.

La exterior, mașinile echipate cu pachetul Night Series beneficiază de o vopsea bicoloră în nuanțele Negru Onyx/Argintiu Mojave. Clienții pot opta și pentru finisaje negre, gri sau albe. La întregul pachet vizual se adaugă ornamente cromate cu finisaj închis la culoare, accente Rose Gold și jante specifice acestei echipări.

Modelele Mercedes-Maybach devin și mai speciale cu ajutorul pachetului Night Series

La interior, cele trei modele primesc tapițerie din piele Nappa în combinația de culori Alb Deep/Negru Pearl Exclusive. De asemenea, tapițerie este disponibilă doar în nuanța Negru Pearl Exclusive, pentru cine dorește. De asemenea, aceste finisaje poartă semnătura diviziei Manufaktur.

Versiunile Night Series ale modelelor GLS și EQS SUV primesc ornamente exterioare cromate cu finisaj închis la culoare, accente Rose Gold, jante noi și o temă exterioară bicoloră, precum Clasa S Maybach. De asemenea, interiorul este completat de ornamentele din lemn și de cele din aluminiu.

Brandul Mercedes-Maybach continuă să fie extrem de popular printre cunoscători, la nivel mondial, și suntem mândri să oferim o experiență auto unică, care cuprinde tot ce este mai bun din tradiție și progres, prin intermediul unor produse aliniate la evoluția tendințelor și la aspectele culturale”, a spus Michael Schiebe, CEO al Mercedes-AMG GmbH și Director al unităților de afaceri Mercedes-Benz G-Class & Mercedes-Maybach.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide