Se vinde un Mercedes-Maybach GLS 600. Mașina arată impecabil dar are o problemă

Autor: Marius Vișan 30 dec. 2021 Știri auto

Mercedes-Maybach GLS 600 este unul dintre cele mai luxoase SUV-uri de pe piață.

Acest GLS 600 ajuns la vânzare pe site-ul Copart.com pare a fi în perfectă stare de funcționare și nu are nicio avarie vizibilă. Cu toate acestea, la o privire atentă a anunțului vedem că SUV-ul are un ”VIN lipsă/alterat”. VIN înseamnă Vehicle Identification Number, sau, pe românește, seria de șasiu.

Anunțul nu menționează de ce Mercedes-ul are seria incompletă, dar o posibilitate ar fi că SUV-ul a fost furat și că VIN-ul său a fost eliminat sau modificat. Este posibil ca acesta să fi fost apoi recuperat de autorități și să fie vândut de compania de asigurări, informează Carscoops.com.

Rulajul mașinii este foarte mic: doar 388 de mile (aproximativ 624 km). Exteriorul mașinii dispune de un finisaj în două tonuri de culoare ce combină albastrul închis cu argintiul și care conferă SUV-ului un aspect foarte elegant. De asemenea, mașina din acest anunț păstrează și jantele originale.

Intră în GALERIA FOTO

Valoarea estimată a acestui Mercedes-Maybach GLS 600 este de 189.965 de dolari

Ca și în cazul altor modele Maybach, cele mai spectaculoase detalii se găsesc în habitaclu. Scaunele și părțile inferioare ale panourilor ușilor și ale planșei de bord sunt îmbrăcate în piele albă, luxuriantă. Acestea contrastează cu covorașele maro închis și pielea aflată pe restul părților din planșa de bord și panourile ușilor.

Mercedes-Maybach GLS 600 este propulsat de motorul V8 biturbo de 4,0 litri. Acesta produce 550 CP și un cuplu de 730 Nm.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Copart.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide