Mercedes-Maybach GLS, cel mai așteptat produs de la Mercedes, se lansează luna aceasta

Autor: Marius Vișan 12 nov. 2019 Știri auto

Daimler a anunțat că va susține premiera mondială a modelului Mercedes-Maybach GLS la Salonul Auto Guangzhou 2019 din China.

Primul SUV al sub-marcii de lux va debuta pe 21 noiembrie.

„Tehnologia de ultimă generație, confortul excepțional și filozofia designului Maybach fac din vehicul o experiență de lux Maybach”, spune producătorul auto. „Pe baza celui mai mare model SUV Mercedes-Benz, varianta Maybach oferă mai mult spațiu pentru atât în partea din față, cât și în cea din spate.

În comparație cu restul liniei GLS, Maybach are detalii unice în partea din față și spate și mai multe actualizări la interior.

Ocupanții se vor bucura de scaune încălzite, ventilate, funcția de masaj, control al climei în mai multe zone, sistem de infotainment MBUX, tablete pentru pasagerii din spate și multe alte caracteristici, deoarece a fost conceput pentru a rivaliza cu  Range Rover SVAutobiography, Rolls-Royce Cullinan și Bentley Bentayga.

Modelul va fi alimentat de un motor  V8 de 4.0 litri, twin-turbo cu o putere de 483 CP / 360 kW și un cuplu de 699 Nm.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OldBenz / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide