Mercedes cu volan pe dreapta, făcut zob. Ce au găsit polițiștii în portbagaj?

Autor: David Andrei 02 mai 2021 Știri auto

Un Mercedes-Benz cu volan pe dreapta a fost făcut zob pe o șosea din județul Suceava. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere. Ce au găsit polițiștii în portbagajul mașinii?

GALERIE FOTO

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, Ionuț B., din comuna suceveană Frătăuții Noi, se întorsese din Anglia cu o mașină nou, un Mercedes cu volan pe dreapta. Bărbatul a vrut să celebreze achiziția motorizată. Așa că a făcut un drum până la magazinul din sat. La întoarcere, acesta a pierdut controlul direcției și a lovit o mașină parcată și a pus la pământ mai mulți copaci. Vehiculul condus de el s-a răsturnat pe marginea drumului. Motivul petrecerii este acum daună totală. În ciuda impactului violent, conducătorul auto a scăpat însă, cu doar câteva zgârieturi.

Incidentul a avut loc la intrarea în comuna Bilca din județul Suceava.

Se pare însă, că tânărul începuse deja distracția. Testul cu aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,83 mg alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal din Rădăuți pentru recoltarea probelor biologice și pentru o evaluare medicală.

În portbagajul lui Ionuț B., polițiștii au găsit mai multe lăzi de bere, așa cum arată și imaginile publicate de Atenție Poliția Botoșani. Pe numele șoferului s-a deschis un dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

VIDEO:

Mașinile cu volan pe dreapta, un real pericol în România

Nu este primul accident în care a fost implicată o mașină cu volan pe dreapta anul acesta. Un incident controversat a avut loc în urmă cu o lună, într-un sat din județul Călărași. Șoferul unui BMW Seria 5 cu volan pe dreapta a încercat să depășească un TIR pe partea stângă exact în momentul în care acesta din urmă vira la stânga. În urma impactului, BMW-ul a ajuns în curtea unei case.

În luna ianuarie, trei persoane și-au pierdut viața într-un BMW cu număr de Anglia pe DN7, în județul Argeș. Autoturismul angajat într-o depășire a intrat în coliziune cu un camion care circula regulamentar, din sens opus.

Tot în ianuarie, un tânăr care conducea un Audi cu volan pe dreapta a produs un accident grav la ieșirea din municipiul Vaslui. Acesta a pierdut controlul direcției și a lovit violent un stâlp aflat pe marginea carosabilului, pe celălalt sens. (vezi GALERIA FOTO).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide