Uite de ce se moare în România! Material video filmat pe Autostrada A3

Autor: ProMotor 06 feb. 2021 Știri auto

Dacă șoseaua E85 este cunoscută ca ”drumul morții”, iată că Autostrada A3 riscă să primească și ea o nouă denumire, asta după ce mai mulți șoferi au fost filmați în timp ce circulă pe contrasens.

S-a întâmplat din nou, luni, 1 februarie 2021, în zona care face legătura cu Centura Bucureștiului. O șoferiță a surprins cu camera de bord o situație care putea deveni periculoasă. Ea a urcat clipul pe grupul de Facebook Trafictube.

Mai mulți șoferi au fost filmați pe contrasens pe Autostrada A3

Se poate vedea că în timp ce mașina din care se filmează coboară podul, un microbuz i-a ieșit în cale și era să provoace un accident. Șoferița a observat intenția microbuzului și a frânat.

„Am frânat până la 40km/h pe autostrada să nu intru în această dubă! Luni dimineață mergând pe autostrada spre Snagov îmi iese în cale această dubă roșie venind pe contrasens. După ce am trecut de această dubă, am văzut în oglindă retrovizoare cum s-a oprit pe avarii, pe bandă a treia cu fața spre sensul de mers. Am trimis mail-uri la poliția rutieră, la firma de la care era mașina și la televiziune”, a scris șoferița pe Facebook.

Ea a primit și un răspuns de la firma care deținea acel microbuz.

GALERIE FOTO

Acești șoferi pun viețile altora în pericol

Un incident asemănător a avut loc la începutul anului. Un accident rutier a avut loc pe autostrada A3, pe data de 20 ianuarie 2021. S-a întâmplat la nodul rutier de la Turda, după ce un șofer a greșit breteaua de autostradă și a întors continuând drumul pe contrasens.

Mașina a circulat pe contrasens cu viteză chiar pe banda a doua. A fost evitată în ultimul moment de alte mașini, dar în cele din urmă s-a ciocnit frontal cu un alt vehicul. Pericolul de ciocnire frontală cu consecințe fatale este cu atât mai mare cu cât mulți dintre șoferi aleg să circule pe contrasens, pe cea mai rapidă bandă a autostrăzii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Trafictube / Facebook



Comentarii
Inchide