Manevră de infarct după ce un șofer a evitat o mașină intrată pe contrasens – VIDEO filmat pe A3

Autor: ProMotor 16 ian. 2021 Știri auto

Un autoturism care circula cu 100 de kilometri pe oră pe autostrada Gilău-Turda a fost la un pas să se izbească violent de o maşină care i-a apărut în faţă pe contrasens. Poliţiştii l-au amendat şi i-au reţinut permisul pentru 60 de zile.

Imaginile au fost surprinse cu camera de bord a unui autoturism care circula regulamentar: o maşină apare brusc pe contrasens pe banda a doua. Reflexul şoferului care circula regulamentar a făcut să fie evitat în ultimul moment un accident teribil. Maşina a derapat, dar a reuşit să revină pe sensul de mers.

Şoferul inconştient care a intrat pe contrasens a continuat să meargă pe contrasens câţiva kilometri, scrie Adevărul.ro.

Filmarea postată pe Facebook a devenit virală: „Pe contrasens și pe banda de viteză… criminal”

Peste 400 de internauţi au comentat situația.

„Pfuai de capu meu. Băi, aşa ceva. Nu îmi vine să cred. Luat permisul pe Viaţă. Omoară oameni nevinovaţi, inculţi din ăştia cu carnet, dar ei nu au CREIER… FELICITĂRI ŞOFERULUI CARE A EVITAT NENOROCIREA”, a comentat Mihai.

„E probabil din cauza că nu este nicio ieşire între Turda şi Gilău. Puteţi să le mulţumiţi celor 450 de hoţi din Parlament care aproba aşa ceva. Daca o iei în direcţia greşită şi îţi dai seama fix după ce ai pornit, trebuie să faci 90 km în plus. Nu are ieşiri fiindcă probabil a fost plănuită cu poarta de taxare în mijlocul segmentului Turda – Gilău”, a scris un alt internaut.

„Oricum, şi daca ai greşit şi eşti atât de retardat să întorci pe autostrada, nu circuli pe banda 2 (el credea că îi pe 1) ci pe aia de urgenta, cu viteza mica şi avarii puse. Deci nu aia îi cauza, pe care o zici tu, ci din cauza că îi un dobitoc la volan”, a scris altcineva pe rețeaua de socializare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Fejer Samu



Comentarii
Inchide