Deși era milionar, un bărbat și-a luat un al doilea job ca șofer

Autor: Marius Vișan 02 ian. 2022 Știri auto

În ciuda faptului că a câștigat 1,7 milioane de lire sterline, Mervyn King, campion la darts, și-a luat o a doua slujbă ca șofer la Amazon.

Mervyn King este un jucător profesionist englez de darts care joacă în turneele importante ale acestui sport. Poreclit The King (”Regele”), el a ajuns în șapte finale majore ale Campionatul Mondial de Darts PDC.

Chiar dacă singura sa preocupare în această perioadă este să câștige Campionatul Mondial de Darts de la Alexandra Palace, Mervyn King a ales să aibă un loc de muncă de la 9:00 la 17:00 în timpul lockdown-ului din 2020.

Mervyn King și-a reorientat eforturile pentru a câștiga Campionatul Mondial de Darts PDC în 2022, după ce și-a luat o pauză de la antrenamente în 2020 pentru a livra pachete pentru Amazon în timpul lockdown-ului.

Mervyn King a câștigat 1,7 milioane de lire sterline participând la competiții de darts

În vârstă de 55 de ani, King, care ocupă acum locul 21 în clasamentul PDC, după ce a câștigat peste 200.000 de lire sterline în ultimii doi ani, s-a calificat în optimi cu o victorie cu 4-0 în fața lui Steve Lennon.

King are deja garantate cel puțin 35.000 de lire sterline, o sumă uriașă față de cât era obișnuit să primească pentru munca pe care o făcea în urmă cu doar câteva luni, când câștiga 120 de lire sterline pe zi livrând până la 200 de pachete.

În ciuda faptului că a câștigat 1,7 milioane de lire sterline în timpul unei cariere îndelungate care a început în 1994, King a fost văzut la datorie pentru Amazon în luna octombrie a anului trecut.

Sursă: Dailystar.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mervyn King Darts / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide