Milionarul care a condus pe Autobahn un Bugatti Chiron cu 414 km/h riscă doi ani de închisoare (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 02 feb. 2022 Știri auto

Milionarul ceh care a condus un Bugatti Chiron cu o viteză de 414 km/h pe celebra Autobahn riscă până la doi ani de închisoare. Polițiștii germani s-au autosesizat și au anunțat că Radim Passer este în prezent anchetat. Dacă va fi găsit vinovat magnatul de 58 de ani ar putea ajunge după gratii.

În vara anului 2021, Passer s-a filmat în timp ce gonea pe A2, între Berlin și Hanovra, cu bolidul de aproape trei milioane de euro. Ulterior, el a publicat videoclipul, care a adunat reacții pozitive din partea internauților.

Poliția nu exclude o cursă ilegală de mașini pe Autobahn

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Isprava milionarului ceh a stârnit și comentarii negative. Una dintre acestea a venit din partea reprezentanților Ministerului Transporturilor din Germania.

Aceștia condamnă astfel de fapte. Ei spun că șoferii nu ar trebui să gonească pe Autobahn chiar dacă rulează pe o porțiune fără limită de viteză.

Tentativa de record a lui Passer s-a desfășurat pe o porțiune de 10 km unde există trei benzi cu vizibilitate de-a lungul întregii secțiuni de Autobahn.

El spunea că „siguranța este o prioritate”, însă filmulețul arată altceva. Se vede cum milionarul ceh trece cu al său Bugatti Chiron  cu o viteză amețitoare pe lângă alte alte mașini. De asemenea,  pare că goana nebunească a avut loc pe înserat.

Reprezentanții poliției din landul Saxonia-Anhalt au declarat că un dosar a fost transmis procurorilor, informează DailyMail. Aceștia nu exclud posibilitatea participării lui Passer la o cursă ilegală de mașini.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Radim Passer riscă până la doi ani de închisoare, conform legislației germane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide