Mai mulți militari băuți au intrat cu tancul în gardul aeroportului. VIDEO

Autor: David Andrei 28 oct. 2020 Știri auto

Poveștile despre rușii care consumă mai multă vodkă decât apă nu sunt doar povești. Mai mulți militari ruși o confirmă. Băuți, aceștia au intrat cu tancul în gardul de beton al unui aeroport.

GALERIE FOTO

Militarii băuți și puși pe distracție au plecat cu tancul de la unitatea militară. Pentru că aceștia consumaseră prea mult alcool, controlul colosului șenilat a devenit imposibil. Așa că acesta a ajuns în gardul din beton al aeroportului din orașul Volgograd, scrie site-ul piatauato.md.

O camera de supraveghere a serviciului de securitate al aeroportului a surprins momentul impactului. În imagini se poate vedea cum tancul intră în plin în zid și îl pune la pământ, cu tot cu sârma ghimpată.

Incidentul a avut loc în plină zi, în jurul prânzului, deci nu se pune problema unei vizibilități precare provocate de condițiile meteo. Însă consumul de alcool ar putea avea efecte similare celor determinate de ceață și de întuneric.

Consecințele accidentului produs de militarii beți care au plecat cu tancul la plimbare

Cei trei militari aflați la bordul tancului au fost reținuți în urma escapadei. Faptul că au pătruns astfel în aria aeroportuară poate fi considerat un atentat la siguranța națională. O fotografie cu “pilotul” încătușat a devenit virală pe rețelele de socializare printre utilizatorii ruși. Acesta apare cu răni pe față, dar este incertă proveniența acestora. Autoritățile nu au comunicat dacă acesta a fost rănit în impact sau în momentul reținerii.

Tancul, un model BMP-3, a fost ușor avariat în impactul cu gardul din beton.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide