MINI Countryman powered by X-raid. Cum arată modelul după ce a primit un upgrade pentru off-road

Autor: ProMotor 27 oct. 2020 Știri auto

MINI Countryman a primit un upgrade pentru off-road realizat de experţii Dakar. Pachetul exclusiv pentru teren dificil cuprinde jante şi anvelope speciale şi o ridicare a gărzii la sol.

MINI Countryman este cel mai mare model al mărcii britanice. Conceptul de automobil robust, motoarele puternice şi tracţiunea integrală ALL4 opţională asigură distracţie nelimitată la volan chiar şi departe de drumurile asfaltate.

Ca maşină de suport în echipa X-raid Team, MINI Countryman a obţinut deja, de mai multe ori, performanţe impresionante în condiţii extreme. Acum, fanii MINI pot să beneficieze şi de experienţa specialiştilor X-Raid off-road. Modificările şasiului derivate direct din raliuri transformă automobilul de seri cu cinci uşi în MINI Countryman Powered by X-raid.

O creştere semnificativă a gărzii la sol, jantele foarte rezistente şi anvelopele cu flancuri mai înalte reprezintă baza îmbunătăţirilor aduse de echipa X-raid din Trebur (Hesse). Aceste dotări au fost dezvoltate special pentru MINI Countryman şi pentru ieşirile pe teren off-road.

MINI, echipa X-raid şi Raliul Dakar, ca echipă au avut un succes excepţional în motorsport

Din 2012 până în 2015, echipa X-raid a obţinut victoria în clasamentul general de patru ori consecutiv pentru MINI, la ediţiile raliului clasic desfăşurate în America de Sud. Un nou trofeu a fost adjudecat în 2020, când raliul-maraton a parcurs mii de kilometri prin nisipurile Arabiei Saudite. MINI Countryman Powered by X-raid este un automobil cu adevărat autentic, reprezentând nu doar imaginea a cinci victorii în Raliul Dakar, ci şi tehnologia care a contribuit la aceste succese.

Ridicarea gărzii la sol şi măsurile de evitare a penelor au permis maşinilor de asistenţă ale echipei X-raid să călătorească fără probleme de-a lungul traseului presărat gropi şi roci.

Jantele dezvoltate special pentru raliuri oferă o protecţie eficientă împotriva deteriorării anvelopelor. Inelul robust al jantei asigură faptul că nu este necesară schimbarea întregii roţi dacă apar daune pe teren stâncos.

Intră în Galeria Foto

v
MINI Countryman powered by X-raid. Cum arată modelul după ce a primit un upgrade pentru off-road
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMWComentarii
Inchide