Evoluţia gamei MINI continuă cu John Cooper Works electric

Autor: Marius Vişan acum 2 luni Știri

Evoluţia gamei de modele MINI se concentrează pe extinderea continuă a mobilităţii electrice iar asta deschide şi noi posibilităţi pentru marca John Cooper Works. Viitoarele arhitecturi de automobil MINI înseamnă că performanţa extremă şi plăcerea veritabilă a condusului vor fi disponibile şi cu propulsie electrică, dar şi cu motoare termice.

MINI face deja paşi mari în ceea ce priveşte mobilitatea electrică. Modelul plug-in hybrid MINI Cooper SE Countryman ALL4 a dus la electrificarea la 5% din vânzările totale ale mărcii. După lansarea cu mare succes a modelului full electric MINI Cooper SE, această cotă s-a dublat la aproximativ 10% în doar câteva luni. Pe baza acestei experienţe şi privind în viitor din punct de vedere tehnologic MINI pregăteşte acum următorul pas în dezvoltarea modelelor electrice John Cooper Works.

„Cu MINI Electric am arătat cât de bine se pot combina plăcerea condusului tipică mărcii şi mobilitatea electrică”, declară Bernd Körber, directorul mărcii MINI. „Acum este timpul să transpunem pasiunea pentru performanţă a mărcii John Cooper Works în mobilitatea electrică. De aceea lucrăm pentru a dezvolta concepte pentru modelele electrice John Cooper Works.”

VIDEO

MINI dezvoltă concepte pentru modele John Cooper Works electrice

Dezvoltării unui MINI John Cooper Works Electric demonstrează cât de importantă este mobilitatea electrică în ceea ce priveşte direcţia viitoare a mărcii – obiectivul este un amestec unic de dezvoltare durabilă, performanţă şi pasiune.

„Modelele John Cooper Works cu motor termic convenţional vor continua să aibă un rol important de jucat pentru a ne asigura că răspundem dorinţelor şi nevoilor pasionaţilor de performanţă din întreaga lume”, completează Bernd Körber. „Cu acest nou accent pe performanţa electrică, creăm şi oportunitatea de a accentua, mai mult ca niciodată, profilul distinctiv al mărcii John Cooper Works.”


Sursa foto: Mini


Comentarii
Inchide