Ministrul Răzvan Cuc, despre Autostrada Transilvania: S-au turnat primii kilometri de asfalt pe secţiunea Biharia-Borş – VIDEO

Autor: Cristian Agatie acum 2 ani Știri
Ministrul Răzvan Cuc, despre Autostrada Transilvania: S-au turnat primii kilometri de asfalt pe secţiunea Biharia-Borş – VIDEO

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, marţi, că pe secţiunea 3C Biharia-Borş a Autostrăzii Transilvania s-au turnat primii kilometri de asfalt. „Am avut ambiţia să turnăm asfalt înaintea vecinilor din Ungaria”, a spus ministrul.

„Am ales să merg astăzi (marţi-n.r.) pe Secţiunea 3C Biharia-Borş a autostrăzii Transilvania unde s-au turnat primii kilometri de asfalt. Bucuria este şi mai mare cu atât cu cât antreprenorul român m-a asigurat că va termina lucrarea anul acesta, dar am avut şi ambiţia să turnăm asfalt înaintea vecinilor din Ungaria”, a scris ministrul pe reţeaua de socializare.

Potrivit acestuia, lucrarea pe secţiunea respectivă a început în luna mai a acestui an şi, chiar dacă au fost două luni de condiţii meteo nefavorabile, stadiul de execuţie este avansat.

Potrivit CNAIR, la sfârşitul lunii septembrie, lucrările pe secţiunea 3C Biharia-Borş erau realizate în proporţie de 40%. Secţiunea are o lungime de 5,3 kilometri şi costă 134 de milioane de lei.

Ministrul Transporturilor a anunţat că se va afla pe şantiere până în ultima zi de mandat.

 Comentarii
Inchide