Mircea Bravo a plimbat-o pe celebra bunică la bordul noului său BMW decapotabil

Autor: David Andrei 05 iul. 2020 Știri auto

Mircea Bravo și-a luat BMW, iar unul dintre primele drumuri au fost la casa celei mai cunoscute bunici din mediul online, tanti Lenuța din Chinteni. S-a dus la ea cu emoții și cu un coș de cireșe. “Dacă se varsă în portbagaj, se înjumătățește valoarea mașinii”, glumește Mircea.

GALERIE FOTO

Vloggerul spune că mama i-a reproșat că stă în BMW într-o ținută de Dacia papuc. Așa că pe drum face eforturi să aibă o ținută demnă de un BMW.

Celebra bunică din Chinteni nu știe ce planuri are Mircea, așa că își așteaptă oaspetele cu masa pregătită. Cu plinul făcut, nu numai la mașină, cei doi pornesc la drum. Dar nu înainte ca bunica să stropească mașina cu apă sfințită. Un pic pe logo, un pic pe capotă și cei doi sunt gata de drum.

Tanti Lenuța își face loc pe scaunul pasagerului din față și se închină înainte de a porni. Mircea îi povestește că lumea îl întreabă de dumneaei și la semafor.

“Salută din mașină ca regina Elisabeta”, îi recomandă Mircea. Carismatica pasageră de vârsta a treia spune că e în al nouălea cer. Femeia se închină când vede că acoperișul și geamurile decapotabilei se ridică la o simplă apăsare a unui buton de pe telecomandă.

VIDEO:

Despre noul BMW al lui Mircea Bravo

Mircea Bravo și-a luat un BMW Seria 4 Cabrio second hand. Mașina este pusă în mișcare de un motor de 2.0 litri cu 184 de cai putere, cuplat la o transmisie automată cu padele pe volan.

Deși în anunț scria că BMW-ul are an de fabricație 2015 și 165.000 de kilometri la bord, adevărul era, de fapt, altul. Cabrioletul văzuse lumina zilei în 2014 și parcursese 176.000 de kilometri.

Un pachet M, sistem audio Harman Kardon, navigație și sistem de încălzire la nivelul gâtului, care asigură confortul la rularea cu acoperișul coborât și atunci când temperatura este scăzută, se regăsesc pe lista de dotări.

20.500 de euro era prețul din anunț, dar Mircea Bravo a cumpărat BMW-ul cu 19.500 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide