Vecinul lui Mircea Bravo și-a cumpărat Mercedes, dar locuiește cu „mămica și cu tăticul”

Autor: ProMotor 15 mai 2020 Știri auto

Vecinul lui Mircea Bravo și-a cumpărat Mercedes, dar locuiește cu “mămica și cu tăticul”. Cel mai recent vlog al lui este o ironie la adresa celor care își iau mașini de lux, deși se plâng că nu au bani.

GALERIE FOTO

Echipa “Mircea Bravo” aduce în atenție o problemă comună printre posesorii de mașini premium aduse de peste hotare. Povestea celui mai recent vlog începe cu “vecinul” devenit recent posesor de Mercedes, făcându-și selfie-uri cu noua sa mașină, pe care o alintă “Bestiuța”. Acesta îi cere lui Mircea Bravo să-și mute mașina că să nu-i strice pozele.

Proaspătul posesor de mașină de lux spune că a dat toți banii obținuți pe casa bunicii de la țară și a făcut credit. 30.000 de euro l-a costat limuzina fabricată în 2017, care a parcurs – spune el – 40.000 de kilometri. “E fără accident!”, se laudă acesta. Ba mai mult, spune că a și verificat-o. Mașina a trecut testul, pentru că multe fete au întors capul după ea atunci când a dat o tură.

Mircea se oferă să-i verifice noul Mercedes-Benz cu ajutorul unei aplicații dedicate. Istoricul redat de aplicație nu seamănă însă cu povestea știută de noul proprietar. Anul trecut avea 200.000 de kilometri. Mai mult, Mercedes-ul a fost folosit ca taxi în Germania și ulterior, făcut zob într-un accident. Sunt vești care îl șochează pe fericitul posesor de Mercedes.

Vecinul lui Mircea Bravo, “băiatul lu’ tata”

“Vecinul” susține că mașina îl va face credibil în afaceri. Dar când aude că muncitorii îi cer 3.000 de euro pe zugrăvirea apartamentului, noul șofer de Mercedes intră-n panică și le spune muncitorilor că Mercedes-ul nu e mașina lui. A lui este o modestă Skoda, pe când limuzina premium îi aparține lui Mircea.

“Și n-ai văzut că eu locuiesc cu mămica și cu tăticul?”, este principalul său argument în încercarea de a negocia prețul renovării.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide