Mircea Bravo a vrut să negocieze prețul unui Audi. Cum l-a păcălit un samsar?

Autor: David Andrei 04 apr. 2021 Știri auto

Mircea Bravo a pus ochii pe un Audi. A mers să vadă mașina și a încercat să negocieze. Până la urmă, a fost păcălit de samsar. Este subiectul celui mai recent vlog al comediantului.

GALERIE FOTO

Audi A4 break vechi de 7 ani, motor 2.0 TDI cu 190 de cai putere pentru 11.000 de euro, preț negociabil. Este mașina pe care a pus ochii Mircea Bravo. Merge cu el ca să-l ajute să obțină un preț mai bun, amicul Radu. “Lasă-mă pe mine să vorbesc, tu taci din gură și îți garantez că îți scad prețul cu 1.000 de euro”, îi promite “negociatorul”.

Dar la întâlnirea cu vânzătorul, Radu pare să facă totul pentru a crește prețul mașinii. Și asta în ciuda faptului că pe una dintre portiere apare o zgârietură. Când i se atrage atenția că ușa din stânga față scârțâie, vânzătorul este salvat de telefon.

Radu insistă că acest Audi merită fiecare eurocent. “Are scaun de copil în mașină. E om serios”, insistă el, convins că nu au de-a face cu vreun samsar. Mai mult, îl laudă pe proprietar că folosește un ulei japonez.

“Face toți banii. Dacă nu o iei tu, o iau eu!”, spune cel care promisese că va obține mașina la un preț mai mic.

În cele din urmă, vânzătorul le spune că s-a răzgândit. O vinde cu 1.000 de euro mai scump.

Vânzătorul își sună, la final, un prieten căruia îi mulțumește pentru ponturi: “Faza cu scaunul de copil și cu uleiul a fost foarte tare. Am negociat-o în sus!”, se laudă cel care se dovedește a fi un samsar.

Mircea Bravo nu caută Audi. Are BMW!

A fost doar unul dintre vlogurile amuzante ale lui Mircea Bravo. Comediantul nu caută mașină. Are deja un BMW Seria 4 Cabrio, achiziționat anul trecut.

Cabrioletul lui este produs în 2014 și avea la bord 176.000 de kilometri în momentul achiziției. 19.500 de euro a dat pe mașină. Înainte de a conduce BMW, tânărul a avut un Audi A5.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide