Ce mașină conduce, de fapt, Mircea Bravo? A luat-o la mâna a doua și era să fie păcălit

Autor: David Andrei 15 feb. 2021 Știri auto

Aproape zece luni au trecut de când Mircea Bravo și-a vândut fosta mașină, un Audi A5. Ce conduce acum, cât a dat pe mașină și cum era să fie păcălit de vânzător?

GALERIE FOTO

Mircea Bravo și-aluat un BMW Seria 4 Cabrio în primăvara anului trecut. Vlogger-ul a cumpărat mașina la mâna a doua și a fost cât pe ce să fie păcălit de cel care scosese BMW-ul la vânzare.

În anunț, scria că modelul a fost fabricat în 2015 și că a rulat 165.000 de kilometri. Adevărul era însă, altul. Cabrioletul avea 2014 ca an de fabricație și 176.000 de kilometri la bord.

20.500 de euro era prețul cerut de vânzător. Mircea a reușit să cumpere BMW-ul albastru cu 19.500 euro și să-și înlocuiască astfel vechiul Audi A5.

Mașina lui are motor de 2.0 litri cu 184 de cai putere, cuplat la o transmisie automată. Mircea poate schimba treptele și cu ajutorul padelelor aflate în spatele volanului. Un pachet M, un sistem de sonorizare Harman Kardon, navigație și un sistem de încălzire la nivelul gâtului sunt dotările cu care decapotabila lui a ieșit pe porțile uzinei.

Și merită menționat faptul că celebra bunică tanti Lenuța a avut grijă să stropească mașina cu apă sfințită.

Ce mașină a condus Mircea Bravo înainte de a-și cumpăra BMW?

Înainte de a trece la BMW, Mircea Bravo a avut tot o mașină germană. Este vorba despre un Audi A5, pe care l-a prezentat detaliat într-unul dintre vlog-urile sale, în urmă cu aproape un an, atunci când încerca să-l vândă. Spunea pe atunci că visează la un Mercedes-AMG GT cu motor V8 de 4.0 litri. “Dar ar trebui să-mi vând plămânii”, glumea atunci.

Tot cu o “nemțoaică” s-a afișat pe șoselele țării înainte de a conduce un Audi. Prima lui mașină a fost un Volkswagen Golf. Astfel, noul său BMW Seria 4 Cabrio continuă tradiția mașinilor produse în Germania care au ajuns pe mâinile simpaticului vlogger.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide