Misiune imposibilă. Un youtuber încearcă cu orice preț să distrugă un Mercedes-AMG G63

Autor: Adrian Somai acum o lună Știri auto

Un youtuber american și-a dorit să afle cât de rezistent este offroader-ul Mercedes-AMG G63 și l-a supus unor provocări peste limitele raționalului.

Te-ai întrebat vreodată oare cât de rezistent este de fapt un Mercedes-AMG G63? Ar fi fost imposibil să aflii de unul singur acest lucru, însă un youtuber de peste Ocean a pus la încercare bolidul în cele mai neobișnuite moduri posibile.

Totul a început cu un test de durabilitate care presupunea o serie de sărituri în deșert. Americanul nu a menajat deloc bolidul, G-Class-ul sărind în mai multe rânduri la câțiva metri înălțime și aterizând destul de departe de locul din care își lua avânt. La una dintre aterizări, mașina a catalogat incidentul ca fiind un accident real, trimițând notificări în acest sens și încercând chiar să apeleze numărul de urgență 911.

Offroader-ul a ajuns mai apoi într-o zonă de mlaștină, cu mult noroi, intrând în plin cu partea frontală într-o mocirlă de nedescris. Probabil că oricine s-ar fi dus cu gândul automat la un șoc hidraulic la motor, însă G63-ul a dovedit că nu poate fi răpus atât de ușor!

Nimic nu poate pune la pământ un AMG G63

Credeați că este de ajuns? În niciun caz, youtuber-ul avea planuri nebune în continuare! Așa se face că offroader-ul a ajuns în cele din urmă chiar și pe acoperișul unei case pregătite de demolare. Evident, s-a prăbușit prin acoperiș în interiorul casei, rasturnându-se chiar. Urmele răsturnării pot fi observate în imaginile surprinse, însă G63 a rezistat și la aceste șocuri cu brio.

AMG G63 nu mai are nevoie de nicio prezentare, devenind de-a lungul anilor o adevărată legendă printre pasionații auto din toate colțurile lumii. Impresionează de la prima privire prin alura sa masivă, transmițând parcă prin fiecare componentă a sa că poate trece fără probleme peste orice provocare. Iar clipurile despre care am pomenit în rândurile anterioare ne dovedesc acest lucru, G63 chiar este o adevărată legendă pe roți.

VIDEO


Sursa foto: YoutubeComentarii
Inchide