Misterul unui Audi găsit abandonat într-o râpă din Munții Bucegi – VIDEO

Autor: ProMotor 06 ian. 2021 Știri auto

Un Audi a fost găsit prăbuşit într-o râpă din Munţii Bucegi, în zona Dichiu. Jandarmii montani au fost sunaţi de nişte turişti din Bucureşti care au văzut parapetul distrus şi autoturismul căzut într-un hău de 50 de metri.

Autorităţile nu ştiu cine a fost în acea maşină şi dacă este cineva rănit. Jandarmii montani din Dâmboviţa şi salvamontiştii au găsit la aproximativ 700 de metri de cabana Dichiu, pe drumul judeţean 713, cunoscut sub numele de Transbucegi, o maşină abandonată într-o râpă, la 50 de metri de drum, scrie Adevărul.ro.

Mașina cu număr de Ilfov a fost găsită goală

„Ia uite, botul aici unde a lovit e pulbere. Păi a spart balustrada. A spart radiator, a spart tot. N-are decât să vină să o ia bucăţi”, afirmă unul dintre salvamontiștii care a  găsit mașina abandonată.

Se pare că turiştii care s-au aflat în autovehiculul răsturnat în râpă ar fi fost preluaţi de către altă maşină în seara zilei de 5 ianuarie, imediat după producerea evenimentului, pentru că au fost observate urme la faţa locului care indica acest lucru.

Deocamdată, autorităţile încearcă să dea de urma proprietarului maşinii care este singurul care poate spune ce s-a întâmplat şi de ce nu a anunţat la 112 evenimentul.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=afCGDOERk6s

Zăpada căzută în ultima perioadă a afectat mai multe zone montane

Rânca la început de ianuarie 2021 este acoperită de zăpadă. Căderile masive de zăpadă din ultimele zile au îngropat mașinile turiștilor sosiți în vacanță în Munții Parâng și au blocat drumurile. Drumarii fac acum eforturi mari pentru a permite accesul în stațiune.

Cei mai afectați dintre turiști au fost cei care au ales unități de cazare aflate în zone izolate. Drumurile înzăpezite au făcut imposibilă plecarea lor către casă. Aceștia au petrecut ore în șir ca să-și dezgroape autoturismele din zăpadă. Turiștii au cerut ajutorul drumarilor sau au apelat la cei de la Salvamont. Mai multe imagini apărute pe rețelele de socializare arată cât de mult a nins în zonă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide