Mitsubishi a dezvăluit designul noului SUV Outlander PHEV

Autor: Marius Vișan 17 oct. 2021 Știri auto

Mitsubishi a dezvăluit designul noului SUV Outlander hibrid plug-in (PHEV), confirmând că va avea același stil îndrăzneț și distinctiv ca noul Outlander pe benzină.

Vânzările sunt programate să înceapă în Japonia la mijlocul lunii decembrie, iar în SUA în a doua jumătate a anului 2022.

Outlander PHEV arată aproape identic cu varianta pe benzină, cu excepția insignelor de pe ușile din față și hayon, plus adăugarea unui port de încărcare.

Noul Outlander este așezat pe jante din aliaj de 20 inci. În partea din față se remarcă grila cu inserții cromate. Paleta de culori este formată din 10 nuanțe, inclusiv Red Diamond, White Diamond și Black Diamond, în timp ce acoperișul este vopsit în negru.

Mitsubishi Outlander electrificat vine în continuare standard cu trei rânduri de scaune

În interior, instrumentarul de bord digital vine cu un display de 12,3 inci și un alt ecran tactil de 9 inci pentru sistemul de infotainment. În ciuda adăugării bateriilor, Outlander electrificat vine în continuare standard cu trei rânduri de scaune.

Cei de la Mitsubishi nu au a anunțat încă specificațiile grupului propulsor hibrid plug-in care va combina un motor pe benzină cu două motoare electrice și o baterie mai mare în comparație cu predecesorul său.

Noul model va avea, de asemenea, o versiune actualizată a sistemului Super-All Wheel Control, care oferă o manevrabilitate și siguranță îmbunătățite în toate condițiile de drum, plus șapte moduri de conducere, inclusiv ”Power” pentru accelerații în forță dar și ”Eco” pentru un consum mai mic de combustibil.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Mitsubishi


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide